Pianoles

Welkom bij Pianolespraktijk Isoldes Vleugel

Beginners

Als je begint met pianospelen is het belangrijk om een goede basis op te bouwen. Daarom kiezen we een lesmethode om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Omdat iedere leerling anders is, kiezen we een methode die het beste bij jou past. Naast deze methode kan het lesmateriaal aangevuld worden met stukken die jij mooi vindt om te spelen.

Je hoeft niet jong te zijn om te beginnen met pianospelen. Volwassenen kunnen heel goed leren spelen. Ook hoef je van te voren geen noten te kunnen lezen. Wel is het van belang dat je een goede piano of vleugel hebt om op te oefenen. Een goede piano hoeft niet duur te zijn. Ik adviseer om bij het aanschaffen van een instrument een kenner te raadplegen.

Gevorderden

Afhankelijk van jouw ervaring kiezen we stukken die passen bij jouw niveau en die jij leuk vindt om te spelen. Om zo breed mogelijk te ontwikkelen kiezen we stukken uit verschillende periodes van de geschiedenis; Barok, Klassiek, Romantiek of Modern. Daarnaast kun je ook populaire muziek of blues kiezen om jouw repertoire aan te vullen.